Het eethuys

Meer dan een snackbar

De altijd enthousiaste Moniek en haar Boer’n staan voor je klaar met de lekkerste frites, burgers, snacks, broodjes, salades en andere maaltijden of specials.

Kom je alleen langs voor een lekker ijsje, een slush of een milkshake? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. In Leek en omgeving staan wij bekend als vriendelijk en gastvrij, met een creatief en flexibel Boer’n team, die vooral lekker zichzelf blijft.

Met ons betrokken Boer'n team streven wij ernaar om iedere maaltijd weer perfect te bereiden en bij jou af te leveren: of je nu komt afhalen, gezellig in ons Eethuys blijft eten voor lunch of diner of jouw maaltijd laat bezorgen, je krijgt van ons alleen de lekkerste producten die wij met liefde hebben bereid.
 

"We zijn blij met al onze Boer'n fans en zorgen hier in Leek al jaren met veel plezier voor de lekkerste gerechten!"

Welkom thuis

Moniek wil dat iedereen zich thuis voelt bij de Boer’n .

Ik ben trots op mijn medewerkers, die zich iedere dag weer volledig inzetten om de verwachtingen van onze gasten te blijven overtreffen.

Bij de Boer'n kan zomaar jouw toekomst liggen. Check de actuele vacatures, solliciteer en maak binnenkort deel uit van ons gezellige team.
 

Solliciteer hier

Beleef de Boer'n

De catering of bezorgen van een bittergarnituur op je feestje of bedrijfsborrel is natuurlijk mogelijk. 
 

Tip van Moniek

“Heb je één van onze fritesspecials al eens geprobeerd? Onze special is de Rare Snuiter, met frites, kipfilet, tzaziki, chilisaus en uitjes. Kom snel proeven en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de nieuwe specials.”
 

Veggie

“Ook hebben wij (h)eerlijke Glutenvrije snacks & Veggie specials, voor de vegetariër of flexitariër, kom ze snel eens proberen of vraag naar de mogelijkheden.”