Nieuws

Aangepaste openingstijden (per direct)

Datum: 29-9-2022

In verband met de hoge energiekosten zijn onze openingstijden per direct aangepast.

Vanwege de enorme stijging in de energiemarkt is het voor ons niet meer rendabel om volledige openingstijden te hanteren. De prijzen rijzen de (frituur)pan uit en dan moet de winter nog beginnen. 

Een beslissing die we liever niet hadden willen maken.

We staan de aankomende tijd echt voor een grote uitdaging. Want hoe houden we ons hoofd boven water als alle kosten blijven stijgen? De facturen die we binnenkrijgen, liegen er niet om. 

Alles om de kosten drukken.

We zijn tijdens de verbouwing al druk bezig geweest met aanpassingen binnen ons Eethuys. Denk hierbij aan duurzame apparatuur. De komende periode gaan we er alles aan doen om de kosten te drukken. We moeten heel creatief zijn om producten voor een eerlijke prijs aan te kunnen bieden.
 

Het belooft geen saaie periode te worden.

Jullie kennen de Boer'n, we doen ons uiterste best zodat we kunnen blijven doen wat wij het liefste doen; jullie voorzien van de lekkerste frites, burgers, snacks, broodjes, salades en andere maaltijden of specials. Je krijgt van ons de lekkerste producten die wij met liefde hebben bereid.

We blijven positief, maar soms is de vreugde toch even iets minder.


Bekijk hier de aangepaste openingstijden.

Plaats hier je bestelling en help ons deze periode door.

 

Heb je een goed idee, de oplossing of wil je met ons meedenken? Laat gerust van je horen. Alle positieve feedback is welkom! Stuur een mail naar info@boerntrek.nl.