Nieuws

Boer'n Trek zorgt voor smakelijk plezier tijdens Feestweek Leek 2023

Datum: 28-8-2023

Ben jij er klaar voor? De Feestweek Leek 2023 staat voor de deur, en Boer'n Trek is erbij om jou te verwennen met heerlijk eten en een gezellige sfeer! Wij hebben een aantal fantastische evenementen in petto tijdens deze feestelijke week.

Wielerronde van Leek: Mis onze aanwezigheid niet tijdens de Wielerronde van Leek! We bevinden ons bij de start/finish, waar je kunt genieten van spannende sportmomenten. Heb je trek gekregen na het aanmoedigen van de sporters? Geen zorgen, Boer'n Trek staat voor je klaar met heerlijke broodjes en smakelijke burgers. Geniet en laad jezelf op met ons smakelijke assortiment.

Bourgondisch Leek: Tijdens het gezellige Bourgondisch Leek mag Boer'n Trek natuurlijk niet ontbreken. Voor alle boeren, burgers en buitenlui staan we paraat. Ruil je muntje in en ontvang een smakelijke beloning van ons terug. We staan klaar om je te verwennen met onze snacks en broodjes, precies waar je zin in hebt.

In ons restaurant: Natuurlijk ben je ook welkom in ons gezellige restaurant tijdens (kleintje) Feestweek Leek. Of je nu behoefte hebt aan een stevige maaltijd om de dag mee te beginnen, een herstel na een avond vol plezier of gewoonweg zin hebt in een smakelijke traktatie, bij Boer'n Trek ben je aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je goed gevoed en tevreden bent, want jouw plezier en genot staan bij ons voorop.

Kortom, kom langs bij Boer'n Trek en maak Feestweek Leek nog onvergetelijker met onze heerlijke gerechten. We heten je van harte welkom om samen met ons te genieten van deze geweldige festiviteiten!


Donderdag 31 augustus:

  • Weekmarkt in het centrum

Vrijdag 1 september:

Zaterdag 2 september:

Zondag 3 september:

 

Feestweek Leek en de Ronde van Leek stonden voorheen bekend als Kleintje Leek week, maar inmiddels is het evenement allesbehalve klein te noemen. Met een uitgebreid programma vol sportieve activiteiten, gezelligheid, lekker eten en muziek is Feestweek Leek uitgegroeid tot een bruisende week waar jong en oud van kunnen genieten. Kom naar Leek en ervaar zelf de grootsheid van dit geweldige evenement!