Nieuws

De smakelijke bestemming

Datum: 28-8-2023

Op zoek naar een gezellige plek in Leek waar je kunt genieten van heerlijke snacks en gerechten? Bij Boer'n Trek ben je aan het juiste adres! Onze unieke eetgelegenheid biedt een brede selectie van smakelijke opties, van sappige hamburgers tot verrukkelijk ijs. 

Met een hartelijke boerenmentaliteit verwelkomen we je in een ontspannen sfeer, perfect voor een gezellige maaltijd met vrienden en familie. Of je nu langs komt voor een snelle hap na het winkelen, een leuke traktatie voor de kinderen, of gewoon om te genieten van een heerlijke maaltijd, Boer'n Trek staat voor je klaar.

Ontdek onze menu's en geniet van ambachtelijke gerechten bereid met verse ingrediënten. Of je nu binnen zit of op ons gezellige terras geniet, bij Boer'n Trek beleef je een smakelijke ervaring in het centrum van Leek. Kom langs en proef zelf waarom wij dé bestemming zijn voor lekkere snacks en maaltijden in de regio.

Bezoek Boer'n Trek in Leek en laat je smaakpapillen verwennen door onze heerlijke creaties. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.