Nieuws

Geen eigen bakjes, wel suikerriet materiaal

Datum: 3-7-2023

We krijgen al vragen binnen of het meebrengen van een eigen bakje nodig is. We willen jullie vragen om dit niet te doen.

Jullie hebben het vast allemaal meegekregen, de plastic toeslag. Ondanks dat we het er niet mee eens zijn, heeft de regering het gewoon besloten.

Bij Boer'n Trek willen we onze klanten altijd de beste kwaliteit bieden. Daarom gaan we de overstap maken naar suikerriet materiaal. We willen deze verandering zorgvuldig doorvoeren, met kritische tests om ervoor te zorgen dat we de kwaliteit behouden die je van ons gewend bent.

We hebben deze keuze gemaakt omdat we vinden dat onze klanten niet nog meer hoeven te betalen. We willen ons steentje bijdragen aan het milieu, maar niet ten koste van jullie portemonnee.

Daarom willen we jullie vriendelijk verzoeken om geen eigen bakjes of pannetjes mee te nemen, in verband met hygiëne. Een eigen tas meenemen is natuurlijk altijd prima. Geef het aan bij de kassa en we pakken het in, in je eigen tas.

We willen met z'n allen goed zorgen voor het milieu, en we willen graag ons steentje bijdragen. Heb je vragen of tips? Vertel het ons! We staan altijd open voor jullie feedback.

Samen kunnen we het verschil maken!