Nieuws

Informatie over Covid-19

Datum: 29-10-2020

Wij volgen de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus op de voet. Elk moment van de dag checken wij de berichtgeving van het RIVM en volgen in alle gevallen de richtlijnen op. Naast onze reguliere hygiënevoorschriften nemen wij aanvullende maatregelen.

Laat jouw favoriete gerechten bezorgen of kom je het afhalen? Bestel dan online en voordat je het weet geniet je van al dat lekkers!

 

Maatregelen bezorgen en afhalen

Vanzelfsprekend attenderen wij onze medewerkers continue om regelmatig hun handen te wassen, daarnaast nemen we andere concrete maatregelen.

Afhalen & Bezorgen

Vanzelfsprekend letten ook onze bezorgers en de medewerkers in het restaurant extra op alles rondom de hygiëne van jouw bestelling.

Contactloos bezorgen

Voor jouw veiligheid en de veiligheid van onze bezorgers bezorgen wij de lekkerste gerechten zonder fysiek contact te maken. Dit doen wij als volgt:

Onze bezorger belt aan, plaatst jouw bestelling op de grond voor de deur en neemt afstand. Je neemt de bestelling aan, de bezorger neemt afscheid.

Contante betaling niet mogelijk

Tot nader bericht bieden we de betaalmethode ‘contant’ niet aan. Dit doen we uiteraard voor jouw veiligheid en die van onze medewerkers. De online-betaalmethoden (bijv. IDEAL) zijn daarmee de enige mogelijkheden.

Beperkte bezorging

Het kan in uitzonderlijke gevallen zo zijn dat wij in postcodes waar wij normaal wel bezorgen, nu tijdelijk niet bezorgen.