Nieuws

Wij bestaan 5 jaar

Datum: 30-9-2021

Vijf keer hoera voor onze Boerin!

Op 30 september 2016 is Eethuys Boer’n trek geopend in het centrum van Leek. Vijf jaar geleden en ontzettend veel Boer’n burgers verder! Moniek de Boer is trots dat ze zo’n succesvolle draai aan het restaurant heeft kunnen geven. “Van alle kanten worden er positieve verhalen rond verteld in Leek! Mede dankzij de gezellige en vlotte bediening voelt iedereen zich hier thuis.”
 

De lekkerste gerechten
Bij de Boer’n in Leek geniet je al jaren van de lekkerste vlees- en vega(n) gerechten, thuis én in het restaurant. Van verse broodjes, een salade, burgermenu, friet met snack tot een kindermenu; in het assortiment is aan het hele gezin gedacht.

Veel gasten komen al vijf jaar met grote regelmaat terug om te genieten van dagelijks vers aangeleverde producten. De populairste bestelling is de Boer’n trek burger, een luxe hamburger van de bakplaat. Maar ook de Rare Snuiter, patat met kip, tzatziki, chilisaus en uitjes is de absolute favoriet en een echte aanrader.

“Het enige kritiekpuntje wat ik de afgelopen jaren van de klanten kreeg is dat het pand een wat sfeerloze uitstraling had”, vertelt Moniek. En met opbouwende kritiek gaan we natuurlijk aan de slag. “Sinds ik het pand begin dit jaar heb gekocht zijn we bezig met een grootse verbouwing.” Op onze social media pagina’s is deze verbouwing te volgen en daarop komen ook grappige momenten en leuke aanbiedingen voorbij.


Boer(innen) zijn het hart van het bedrijf
Een boer(in) is de drijvende kracht achter het bedrijf, zij zorgen ervoor dat alle bestellingen gemaakt en gebracht worden. "Alle medewerkers binnen Boer'n trek kunnen en mogen trots op zichzelf zijn.

Kwaliteit en service zijn bij ons van essentieel belang. Dat lukt mij niet zonder mijn medewerkers, die zich iedere dag weer volledig inzetten om de verwachtingen van onze gasten te blijven overtreffen. Medewerkers van Boer’n trek blijven vaak jaren hangen, omdat het zo gezellig is! Maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe horeca toppers die zich verder willen ontwikkelen in zo’n mooi bedrijf als dit. Voor enthousiaste en gemotiveerde mensen maken wij altijd plek in ons team!”

Acties
Eethuys Boer’n trek bestaat op donderdag 30 september 5 jaar en dat mag gevierd worden! De komende periode staat in het teken van dit feestelijke moment. Zo kun je genieten van diverse heerlijke burgers voor maar 5 euro, ontvang je dubbele zegels bij jouw bestelling en geven we 5 weken lang elke week 2 menu’s weg (check onze social media)!

Weet jij al wat je eet vandaag?